Andelsboliger
Salær fra kr. 25.000 inkl. moms

Ejerlejligheder
Salær fra kr. 29.500 inkl. moms

Villaer, Rækkehuse, Fritidshuse og Grunde
Salær fra kr. 48.000 inkl. moms

Mød Min Bolighandel Silkeborg

Jeg er din lokale kontaktperson i hele Silkeborg kommune samt Galten området.

Selv bor jeg i Sejs/Svejbæk ved Silkeborg sammen med min familie. Hele familien er flittig bruger af de fritidsaktiviteter, som findes i hele Silkeborg, men det vi nok mest benytter os af, er den skønne natur, vi har i Silkeborg området. En afslappet gåtur i en af de store skove eller en tur omkring en af søerne, det benytter vi os meget af. Frisk luft giver ny energi.

Jeg har mere end 25 års erfaring med salg af boliger i Østjylland og har gennem årene været afdelingsleder i 3 forskellige afdelinger i landets største ejendomsmæglerkæde dels i Århus og 2 afdelinger i Silkeborg, så masser af erfaring med boligsalg, det har jeg. Jeg bestræber mig altid på at have et tæt og konstruktivt samarbejde med mine sælgere. Derfor får Du/I altid en tilbagemelding fra mig, når jeg har haft en fremvisning af ejendommen, så Du/I ved hvordan det er gået, og vi er i løbende kontakt med hinanden gennem hele salgsforløbet.

En af de bedste ting ved at sælge gennem Min bolighandel er, at der kun er en person, som varetager salget af en ejendom. Det betyder, at det kun er mig som fremviser jeres ejendom og laver opfølgning på de kontakter, der er på ejendommen. Dette gør mit arbejde meget nemmere, men det gør også, at jeg bedre kan informere Dig/jer om hvordan salget går.

Jeg glæder mig til at høre fra Dig/jer, uanset om I blot ønsker at få en boligsnak, eller om Du/I ønsker en uforpligtende vurdering af Din/Jeres ejendom.

Naturligvis solgt eller gratis - dog ikke tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke.

Liebhaveri og erhverv: Salærer og aftale om solgt eller gratis aftales individuelt.

Prismatch

Vi har ingen problemer med at reklamere med vores priser for at sælge din/Jeres ejendom. Derfor - Skulle du/I mod forventning få et tilbud på mægler- og markedsføringssalær i mit lokalområde, der er bedre end vores, vil Min bolighandel matche denne pris.

Følg os

Billede

Boligmarkedet og COVID-19

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision