Min Bolighandel Holstebro og omegn

5258 1582
ad@minbolighandel.dk

'

FASTE LAVE SALÆRER

Min Bolighandel Holstebro & omegn - faste lave salgsomkostninger

Hos Min Bolighandel har vi ikke sparet på servicen. Du får den samlede pakke med bolighandel fra A til Z, salær ink. moms, markedsføring, fremvisninger og professionel fotograf, til en pris der er væsentlig lavere end hos de traditionelle mæglere. 

Vi har ikke faste åbningstider, hvilket sikrer stor fleksibilitet og giver mulighed for fremvisninger og vurderinger præcis når det passer køber og sælger. Butikkens funktion på dyre lokationer skaber ingen værdi for hverken sælger eller køber og derfor har vi sparet udgiften hertil væk, og bruger kun hjemmekontor, hvor vi kan holde de lave priser. Tiden er også for længst løbet fra annoncering i aviser. Bolig-køberne er i dag på internettet.  Vi har derfor tilpasset os markedet og tilbyder i stedet bred, anderledes og spændende online annoncering af din bolig. 

Sagsbehandlingen foretages centralt på vores hovedkontor, derfor har vi også lave udgifter hertil. 

Vi annoncerer på 

• Minbolighandel.dk

• Boliga.dk

• Boligsiden.dk

• Facebook & Instagram

• De øvrige mægleres hjemmeside

Hos Min Bolighandel fokuserer vi udelukkende på dig og dine interesser. Vi er 100% frie og uafhængige af banker og kreditforeninger, og derfor kan vi give dig den bedste rådgivning. 

Det personlige salg

Med mig som sælger af din bolig er du i trygge hænder, og vi er i tæt dialog under hele forløbet med løbende feedback på fremvisninger og med ærlighed og troværdighed i højsædet. Jeg sætter en ære i at præsentere din ejendom på den bedst tænkelige måde. Hos mig er der altid god tid - både til dig som sælger, men i allerhøjeste grad også til køber. Jeg får køberne til at se mulighederne i din bolig. 

Jeg lægger vægt i at møde køberne i øjenhøjde og sætte mig i deres situation. 

Jeg er indehaver af Min Bolighandel Holstebro og omegn og arbejder 100% for dine interesser som boligsælger. Boligsalg er en tillidssag, derfor lægger jeg vægt på et rigtig godt samarbejde med dig/jer. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Anne Dorte Linnebjerg
Tlf. direkte: 5258 1582
Email: ad@minbolighandel.dk.

Følg os

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision