Ejerlejlighed & Andelsbolig
kr. 27.995 inkl. moms

Villa & Rækkehus
kr. 39.500 inkl. moms

Sommerhus
kr. 45.500 inkl. moms

Min Bolighandel er din lokale ejendomsmægler i Aalborg

Velkommen til Min Bolighandel Aalborg v/Anders Guldbæk & Stine Heitmann

Vi er født og opvokset i Aalborg og omegn, og selvom vi er unge mennesker, har vi været vidt omkring. Vi har selv boet i Aalborg en stor del af vores liv, men vi har også boet en kortere periode nord for fjorden. Vores familie og nære venner er spredt i mange af postnumrene i Aalborg kommune, og derved færdes vi vidt omkring, og kender til stort set alle kanter og kroge i Aalborg og omegn.

Hvorfor vælge os fremfor andre?

At have kendskab til områderne vi sælger i, er utrolig vigtigt for os. Men udover at have kendskab til områderne, skal man også kunne sælge, og derfor har vi både erfaring med salg af villaer, rækkehuse, andelsboliger, lejligheder, sommerhuse og i høj grad projektsalg. Hos Min Bolighandel Aalborg har vi specialiseret os i SoMe markedsføring, og ved præcis hvordan vi når ud til de potentielle købere, der søger netop DIN bolig.

Hos Min Bolighandel Aalborg, er det vigtigste for os at sælger føler sig tryg gennem hele boligsalget, og derfor er det samme mægler der vurderer din bolig, fremviser din bolig og sælger din bolig. På den måde sikres en personlig bolighandel med fokus på god service. Vi er altid at træffe døgnets 24 timer, samt weekender og helligdage. For os er kunderne det absolut vigtigste! Du kan se mere om kundetilfredshed og vores forretning her på siden, eller du kan kontakte os for en uforpligtende snak tlf. 20 64 79 01 eller 22 97 90 05

Følg os

Billede

Skal vi hjælpe dig med køberrådgivning?

Gå til køberrådgivning
Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Gå til Min Bolighandel bloggen

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision