Villa & rækkehus
kr. 39.500 

Lejlighed & andelsbolig
kr. 27.995

Solgt eller gratis, inkl. billeder

Min Bolighandel er din lokale ejendomsmægler i Aalborg

Min Bolighandel Aalborg

Velkommen til Min Bolighandel Aalborg v/Anders Guldbæk & Stine Heitmann. Vi er begge født og opvokset i Aalborg og omegn, så derfor kender vi området som vores egen bukselomme. Selvom vi er unge mennesker endnu, har vi været vidt omkring. I dag er vi begge bosat i Aalborg, men vi har også begge boet en kortere periode nord for fjorden. Med et stort netværk i Aalborg området kender vi til de fleste postnumre i Aalborg kommune. Vi færdes altså vidt omkring, og kender til stort set alle kanter og kroge i Aalborg og omegn.

Hvorfor vælge os fremfor andre?

Uanset om du er køber eller sælger, er det en kæmpe at vi kender lokalområderne. Vores lokalkendskab er grundlæggende for, hvorfor vi kan give vores kunder den bedste handel. Udover at have kendskab til områderne, skal man også kunne sælge, og derfor har vi både erfaring med salg af villaer, rækkehuse, andelsboliger, lejligheder, sommerhuse og i høj grad projektsalg.

Noget helt særligt ved Min Bolighandel, er vores store fokus på digital markedsføring. Markedet har ændret sig, og vi følger selvfølgelig med. Avisannoncer er ikke længere den bedste måde at sælge eller købe en bolig. Derfor har vi specialiseret os i SoMe markedsføring og vi ved præcis hvordan vi når ud til de potentielle købere, der søger netop DIN bolig. Det er vores vigtigste job at få den bedste handel til dig, og vi er begge klar til at vejlede dig gennem hele processen.

 

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Hos Min Bolighandel Aalborg, er det vigtigste for os at sælger føler sig tryg gennem hele boligsalget, og derfor er det samme mægler, der vurderer din bolig, fremviser din bolig og sælger din bolig. På den måde sikres en personlig bolighandel med fokus på god service. Vi er altid at træffe døgnets 24 timer, samt weekender og helligdage. For os er kunderne det absolut vigtigste! Du kan se mere om kundetilfredshed og vores forretning her på siden, eller du kan kontakte os for en uforpligtende snak tlf. 20 64 79 01 eller 22 97 90 05

 

Følg os

Billede

Skal vi hjælpe dig med køberrådgivning?

Gå til køberrådgivning
Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Gå til Min Bolighandel bloggen

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision