DYRE MÆGLER SALÆRER NEJ TAK!

Lad os sælge din bolig i Aalborg

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig. Der er mange ting at have i mente ved et boligsalg, og derfor er det vigtigt at have en troværdig og kvalificeret ejendomsmægler ved sin side. Lige præcis det får du hos Min Bolighandel i Aalborg. Vi har et stort kendskab til lokalområdet, og derfor kan vi hjælpe dig til et trygt og hurtigt salg af din bolig. Vi går meget op i at give vores kunder en god oplevelse. Derfor er det altid den samme ejendomsmægler, der vurderer din bolig, fremviser den og sælger boligen til de nye købere. På denne måde sikrer vi en mere personlig bolighandel, der er til gavn for både os og jer.

Gratis og uforpligtigende salgsvurdering

På denne side kan du læse mere om, hvordan vi sælger din bolig. Faktisk har vi lavet en lille video, der gør det nemmere at forstå hele processen. Du kan se videoen lige herunder. Hos Min Bolighandel siger vi nej tak til dyre mæglersalærer. Derudover tilbyder vi altid en gratis og uforpligtigende salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn. En salgsvurdering hjælper dig med at træffe de rette beslutninger i salgsprocessen, og vi rådgiver dig selvfølgelig indtil salget er ført helt til dørs. Som ejendomsmægler fra lokalområdet, kender vi markedet og køberne rigtig godt, og derfor kan vi give en kvalificeret salgsvurdering af din bolig.

I videoen herunder kan du se hele processen, og du sidder sikkert med nogle af de samme problemer, som ”Martin” gør i videoen. En af de store fordele ved Min Bolighandel er, at vi tilbyder noget af den bedste digitalmarkedsføring i Danmark. I vores afdeling har vi specialiseret os specifikt i SoMe markedsføring, da det i dag spiller en kæmpe rolle på boligmarkedet. Start processen med en gratis salgsvurdering. Vi er begge erfarne og realistiske mæglere, der kan give dig en salgsvurdering, der er et godt skridt på vejen mod en solgt bolig.

Kontakt os, Anders og Stine, allerede i dag og få en gratis salgsvurdering af din bolig. Vi glæder os til at samarbejde med dig om salget af din bolig i Aalborg og omegn

Billede

Nyheder fra os

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision