DYRE MÆGLER SALÆRER NEJ TAK!

Min Bolighandel - din ejendomsmægler forretning i Aalborg

Velkommen til Min Bolighandel Aalborg! Vi er en lokal ejendomsmægler forretning med fødderne solidt plantet i det nordjyske. Vi er opvokset i Aalborg og omegn, og har derfor en unik viden om området. Vi har derudover et stort netværk med eksterne partnere, og har beskæftiget os med boligsalg i de fleste postnumre i Aalborg-området - både omkring Gug, Nørre Tranders og Aalborg Øst m.fl.

Udover et stort kendskab til lokalområderne her i Nordjylland, besidder vi også de nødvendige salgsevner, som er essentielle, når f.eks. huset skal sælges eller du skal købe en bolig. Vi har erfaring med salg af ejerlejligheder, villaer, rækkehuse, andelsboliger og projektsalg, og kan derfor være en værdifuld samarbejdspartner, når boligen skal sælges.

Her på siden kan du læse mere om vores tilgang til mæglerarbejdet, og hvordan vi sikrer, at dit hjem hurtigt bliver solgt videre til nye ejere. Finder du ikke svar på eventuelle spørgsmål, kan du altid kontakte os på mail eller telefon.

Ejendomsmægler med lavt salær og skræddersyet markedsføringsstrategi

Hos Min Bolighandel i Aalborg tilbyder vi et lavt salær, hvor vi skærer alle unødvendige udgifter væk. Vores salær går direkte til elementer, som får din bolig solgt. Hos os sørger vi for, at din ejendom kommer ud på alle de rigtige platforme online. Vi udformer en digital markedsføringsstrategi, hvor din bolig vil blive delt på alle de relevante boligsider inkl. sociale medier. På din bolig laver vi 3D Virtuel walk through, så en potentiel køber kan ”gå sig en tur” i din bolig, inden en fremvisning. Vi har skåret dyre lokaleomkostninger væk, som kan mærkes direkte på salæret. I vores salær indgår der flere elementer, som du ved traditionelle mæglere skal betale ekstra for. Dette omfatter blandt andet billeder, 3D Virtuel walk through i boligen, video af ejendommen, tekstforfatning til boligopstillingen og det nyeste inden for markedsføringsstrategier.

Vi er specialister i at få dit hus, rækkehus, lejlighed eller andelsbolig ud på nettet, og vores salgsopstillinger kommer ud på de største boligsider i Danmark. Derudover har Min Bolighandel selvstændige mæglerforretninger spredt ud over hele landet, og din bolig kommer derfor ud til mulige købere fra hele landet. Dette er en stor fordel ved vores mæglerforretning, da du ikke begrænser dig til en enkelt boligside.

Synlighed de rigtige steder

Markedet for boligsalg har ændret sig de seneste år, og med de sociale medier og nye boligsider er der skabt helt nye platforme, hvor potentielle købere kan nås. Derfor tager vores salgsstrategi også udgangspunkt i dette. Salgsopslaget vil derfor blive synlig på de største boligsider i Danmark samt tilgængelige på flere af de store mæglerkæders hjemmesider i Danmark. Gruppen af potentielle købere bliver derved udvidet, da søgninger på andre mæglerkæder og boligsider vil indeholde netop din bolig. Din ejendom vil derfor også indgå i andre mægleres køberkartotek, hvorfor antallet af potentielle købere automatisk vil stige.

Når din bolig skal sælges, udarbejdes der et magasin kaldet INSPIIRE. INSPIIRE er et visualiseringsværktøj, hvor indretningsarkitekter m.v. ser skjulte muligheder og kommer med forslag til, hvordan et tomt hjem kan indrettes. Derudover kan det også bruges til inspiration, hvis der er tale om større renovationer eller lignende. INSPIIRE-magasinet bliver udleveret til potentielle købere og er en fremragende måde at fremvise boligen på.

 

 

 

Ærlighed og tillid skaber værdi

Hos Min Bolighandel Aalborg arbejder vi ud fra mottoet Ærlighed og tillid skaber værdi. Dette gennemtrænger hele vores ejendomsmæglerforretning, og vi yder derfor en ærlig og professionel service, hvor du fra start til slut vil blive hørt.

Vi er et forholdsvist nyt foretagende, men har tidligere erfaring fra ejendomsmæglere i Aalborg og omegn, omhandlende traditionelt mæglerarbejde og projektsalg. Vi besidder derfor de nødvendige erfaringer og kompetencer, mens vi har et moderne blik for, hvordan en ejendomsmægler skal agere. Derudover holder vi os hele tiden opdateret i branchen og videreuddanner os hele tiden gennem DE – Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ligegyldigt om du mangler en ejendomsmægler til at sælge dit hus, rækkehus eller lignende i Klarup, Storvorde eller Gistrup, så har vi den nødvendige erfaring og strategi til at stå for salget af netop din bolig.

Ejendomsmægler forretning med gratis og uforpligtende salgsvurdering

Hos Min Bolighandel Aalborg tilbyder vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejendom. Du behøver heller ikke bekymre dig om ekstra udgifter, hvis boligen ikke bliver solgt. Vi arbejder ud fra et Solgt eller gratis-princip, hvor du ikke skal betale salæret, hvis boligen ikke bliver solgt.

Kontakt os derfor, hvis din ejendom skal sælges i Nørre Tranders, Gug, Aalborg Øst eller Gistrup. Vi kan sælge din bolig i hele Nordjylland og har med sikkerhed kendskab til lokalområdet.

Kontakt os

Hos Min Bolighandel Aalborg, er det vigtigste for os, at sælger føler sig tryg gennem hele salget. Vi er altid at træffe 24 timer i døgnet samt weekender og helligdage. For os er kunderne det absolut vigtigste!

Du kan se mere om kundetilfredshed og vores forretning her på siden, ellers kan du kontakte os for en uforpligtende snak på tlf. 20 64 79 01 eller 22 97 90 05. Vi står altid klar til at varetage salget af din ejendom og yde værdifuld sparring.

 

Følg os

Billede

Boligmarkedet og COVID-19

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision