Køberkartotek

Har du forelsket dig i en helt særlig gade i byen? Kan du ikke leve uden en patriciavilla med egen æbleplantage i baghaven? Eller leder du med lys og lygte efter en lejlighed med indbygget bardisk? Med Min Bolighandel køberkartotek står du først i køen, når vi får nye boligemner i hus. De købere, der er registreret i kartoteket, får nemlig boligerne tilbudt, inden de bliver annonceret. På denne måde øger du chancen for at få fingrene i lige præcis dit drømmehjem. Jo mere præcis du kan være i beskrivelsen af din kommende bolig, jo bedre kan vi hjælpe dig. Nogen gange er det nødvendig at kunne slå til hurtigt. Hertil har du brug for en bankgodkendelse. Det er bankens ord for, hvor meget du må købe bolig for. Så tag en snak med din bank, inden du opretter dig i køberkartoteket.

Få fingrene i drømmeboligen, før andre ser den.

Kom forrest i køen til drømmeboligen, tilmeld dig vores køberkartotek og bliv orienteret om nye boliger til salg før alle andre!

Tilmeld dig vores køberkartotek

Vælg type

Andet

Postnumre

Når du tilmelder dig vores køberkartotek, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og søgekriterier. Du godkender desuden, at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail, når vi får boliger til salg der opfylder dine kriterier.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

"Vi solgte på kun 43 dage"

Se alle boliger til salg