Overvejer du at sælge din bolig?

Vi står klar til at servicere dig med en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor du får:

  • en grundig vurdering af din boligs aktuelle markedsværdi
  • lejlighed til at fortælle om dine forventninger til salg
  • en beregning af dit overskud ved salg
  • udførlig information om alle bolighandlens faser
  • forslag til, hvordan du gør boligen salgsklar

 

Din mulighed for et hurtigt og effektivt salg

Min Bolighandel søger for annoncering af din bolig på alle relevante platforme og hjemmesider for boligsalg, som de størst kan nævnes www.boligsiden.dk og www.boliga.dk. Din bolig vil også blive annonceret hos flere af vores kollegaer i branchen, du får således også boligen eksponeret på EDC, danbolig, home og nyboligs hjemmeside.

 

Din bolig bliver set via effektiv digital markedsføring

Tiden er for længst løbet fra annoncering i vinduesdisplay og avis. Boligkøberne er i dag på nettet. Siden 2007 har vi alene fokuseret på onlineannoncering, det giver os den største erfaring og vi tilbyder en bred, anderledes og spændende annoncering på internettet. Skal din bolig have ekstra opmærksomhed, så kan vi også tilbyde den nyeste markedsføring med bl.a. video, drone, virtual staging og intelligent SoMe.

 

Kontakt til din lokal Min Bolighandel Mægler

For at kunne servicere dig bedst muligt, bedes du ringe til os eller sende en mail, bl.a. med information om din adresse – du kan også udfylde formularen her på siden. Din lokale Min Bolighandel Mægler vil herefter kontakte dig og aftale et personligt møde hjemme hos dig på det tidspunkt, der passer dig bedst. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende for dig.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

"Vi solgte på kun 8 dage"

Min bolig blev solgt på bare 8 dage, til prisen. Min Bolighandel har hele vejen igennem været super behjælpelig og altid til at få fat på, både på mail og telefon. Det er dejligt at møde en ejendomsmægler, som vil sælgeren det bedste, og samtidig er fair over for køber.

Se alle boliger til salg