Det køber ikke umiddelbart kan se

Der kan være en række plusser ved din bolig, som en potentiel køber, ikke umiddelbart får øje på. Det er vigtigt, at disse fortrin kommer køber for øre. Min Bolighandel gør derfor et stort nummer ud af at få snakket sådanne forhold igennem med sælger og kanaliseret informationen videre til potentielle købere. Det kan dreje sig om en spændende legeplads i nærområdet, et godt naboskab med f.eks. vejfest, naboovervågning eller fællesindkøb af stiger og lignende.

Køber kan også ofte være interesseret i om der er andre børnefamilier i kvarteret, om der er gode skoler og daginstitutioner, om afstand til dagligvareindkøb og adgang til kollektiv trafik. Kort afstand til gode løberuter og rekreative udflugtsmål kan også være af værdi for køber. Det samme gælder udvalget af specialbutikker, caféer og servicefunktioner. Husk derfor at få det hele med i dialogen med mægleren.

Lad os mødes og tale om et godt boligsalg

Find din lokal Min Bolighandel afdeling lige her: Vores forretninger

Med os som ejendomsmægler er du i trygge hænder, og vi er i tæt dialog under hele forløbet med løbende feedback på fremvisninger og med ærlighed og troværdighed i højsædet. Vi sætter en ære i at præsentere din ejendom på den bedst tænkelige måde.

Hos os er der altid god tid - både til dig som sælger, men i allerhøjeste grad også til køber. Vi lægger vægt på at møde køberne i øjenhøjde og sætte os grundigt ind i deres situation – det er nøglen til at få købere til at se mulighederne i den bolig, de er ude for at se. Vi er ansat og arbejder 100% for dine interesser som sælger, men det handler i høj grad om at stå til rådighed for køber.

Boligsalg en tillidssag, men det er boligkøb bestemt også - og købers tillid er den bedste vej til et godt salg.

Vores faste salær understøtter vores tro på, at vi sagtens kan blive enige om en god aftale. Ønsker du at sælge eller købe bolig - eller gør du dig overvejelser i den retning - så lad os mødes og tage en snak herom.

Med venlig hilsen

Alle ejendomsmæglerne hos Min Bolighandel