Vi søger flere franchisetagere til - efter vores mening - Danmarks mest moderne og hastigt voksende mæglerkæde.

Skal du være selvstændig i en ung og dynamisk ejendomsmæglerkæde i stærk vækst og med fokus på fremtidens boligmarked?

Måske har du allerede egen forretning eller er netop nu klar til at tage springet! Din baggrund kan være uddannet ejendomsmægler, men du kan også have erfaring med bolighandel og boligrådgivning fra eksempelvis realkreditinstitut eller bank. Vigtigst af alt er, at du brænder for boligsalg og for at gøre en forskel – at du er villig til at gå det ekstra som kræves for at få succes med både salg og kundetilfredshed.

Min Bolighandel er en dynamisk forretning og vi ønsker at have fingeren på pulsen i forhold til boligmarkedet og den retning det bevæger sig, både i forhold til markedsføring, salg og kommisionering. Du skal trives med at have foden under eget bord og i høj grad forstå, at du selv er din egen lykkes smed.

Vi tilbyder til gengæld et gennemprøvet koncept, kollegial sparring og aktiviteter – samt naturligvis fullservice med førsalg, eftersagbehandling og berigtigelse. Hvis ovenstående kunne være noget, så tilbyder vi et attraktivt job som selvstændig i en kæde med høj grad af frihed, gode kollegaer og stort indtjeningspotentiale samt udviklingsmuligheder.

 

Hvem er vi i dag?

Vi har i dag mæglere på langs af Jylland samt bredt rundt på Sjælland. Vi har stor efterspørgsel, særligt i Jylland og søger derfor nye forretningspartnere bredt i det jyske – vi håber det måske er dig!

Konceptet og dagligdagen

Vi har sammensat det bedste, for at give dig maksimal frihed til det der er vigtigst - din forretning. Samtidig med stor tryghed fra vores backoffice og team af sagsbehandlere. Vores forretningsmodel er helt unik og lavet for at understøtte dig, i din frihed til at drive den bedste mæglerforretning – du er hverken fastlåst til en butik, faste bidrag til konceptet eller lignende høje udgifter. Vores målsætning er vækst og glade kunder.

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne – vi garanterer fuld diskretion.
Jylland/Fyn: Lars Nielsen, tlf.: 2425 0784, mail: lars@minbolighandel.dk

Sjælland: Simon Christensen, tlf. 5133 4060, mail: simon@minbolighandel.dk

Her er lidt om et par af dine mulige nye kollegaer

Hanne Steenberg, forretningspartner Min Bolighandel:

Opstart foråret 2016 og har på halvandet år gennemført 44 handler. Har tidligere siddet som butikschef i en af de større mæglerkæder.

Claus Rasmussen, forretningspartner Min Bolighandel:

Opstart januar 2017 og har på 8 måneder gennemført 14 handler. Har tidligere været indehaver i egen butik, hos en af de større mæglerkæder.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.